IniciAppEl CFTordera comença amb bon peu el 2022

El CFTordera comença amb bon peu el 2022

“Any nou, vida nova”, ja ho diu la dita popular. El primer equip del CFTordera de la segona catalana continua aferrat per canviar la dinàmica negativa de resultats i de moment continua encarrilat en aquesta direcció. El dissabte tarda van imposar-se al Quart en el municipal d’esports per 3-1. Un partit on els locals amb novetats a l’onze i convocatòria va tornar a recuperar sensacions positives. A la mitja hora de joc, Arnau Pedemonte posava el primer pels grocs i vermells i amb aquest marcador arribaríem al descans.

A la represa, sis minuts disputats, Gio ampliaria la diferència de gols amb el segon, però Gerard Gutiérrez al 67 retallaria distàncies. Els nervis durarien poc, ja que quatre minuts més tard amb una jugada de “murri” de Gio acabaria superant el porter fent pujar el 3-1. El porter David Moreno posaria la cirereta del pastís aturant un penal als visitants i l’electrònic ja no es mouria més.

Els homes de Pai porten tres jornades consecutives sense veure la derrota i aquesta setmana es desplaçaran a Farners, el dissabte a les 16:00h.