IniciAppDesapareixen les figures dels Gegants de Tordera

Desapareixen les figures dels Gegants de Tordera

Els Geganters de Tordera van perdre, aquest passat cap de setmana, les dues principals figures representatives del poble. 

Diumenge al matí, la Colla de Geganters se’n va adonar que la Roseta i en Pere Botero havien desaparegut de la nau on els tenien guardats. Tal i com va comunicat l’entitat, no havien trobat rastres d’entrades agressives ni furts a la nau on resideixen els dos gegants.

L’alerta, que es va difondre ràpidament per les xarxes socials, va mobilitzar prop d’una vintena de persones. Al dispositiu de recerca es van mobilitzar dos cotxes patrulla de la Policia Local de Tordera, un patrulla de Protecció Civil, dos patrulles de Mossos d’Esquadra  i diversos veïns voluntaris.

Quan els cossos de seguretat es disposaven a ampliar el perímetre de cerca, cap al vespre, van aparèixer els dos gegants sota el Pont de Ferro de Tordera. Els va trobar una persona que passejava el seu gos. Segons confirma en declaracions a Ràdio Tordera, Pere Botero estava excavant la sorra del riu quan se’l va trobar. El Gegant, que no es va immutar, tampoc va reaccionar davant les declaracions de Roseta: “En Pere s’ha jugat l’ànima amb el diable apostant que el Riu Tordera és subterrani. Porta hores i hores excavant dient que hi ha un gran cabal d’aigua i no em fa cas. Que algú m’ajudi”, va exclamar preocupada. 

L’entitat sospita que en Pere Botero es va inventar aquesta història per desaparèixer per “mandra” a acabar els preparatius per la Fira del Món Geganter, que se celebra a Tordera l’abril d’aquest 2022.

ÚLTIMES NOTÍCIES