IniciAppOberta una línia d’ajuts per l’autoocupació juvenil

Oberta una línia d’ajuts per l’autoocupació juvenil

Garantia Juvenil ha obert la convocatòria de l’ajut econòmic de 13.510€ a joves, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil, que es donin d’alta de manera ininterrompuda com a treballadors autònoms durant un període de 12 mesos. La subvenció s’emmarca en el programa REACT-UE i en la Iniciativa d’Ocupació Juvenil (IEJ).

Pel que fa a la subvenció, la quantitat màxima a percebre és de 13.510 euros (per a qui hagi mantingut la seva activitat econòmica ininterrompudament durant 12 mesos), el que representa un increment del 35% respecte a la de l’any passat.

Les persones d’entre 18 i 29 anys que vulguin sol·licitar l’ajut han de constar com a inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) fins al dia anterior a l’inici de l’activitat.

Quant als criteris de concessió, es tindrà en compte l’ordre d’antiguitat en l’alta del règim de persones treballadores autònomes i no l’ordre de data de sol·licitud de la subvenció.

La sol·licitud es pot presentar des del 10 de desembre de 2021 a les 9:00h fins al 10 de gener de 2022 a les 15:00h. Per a més informació i concertar cita per saber quins són els requisits així com els tràmits a realitzar, resoldre dubtes o tramitar la sol·licitud de subvenció, es pot contactar amb el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera de 9:00 a 14:00h al telèfon 937642816 o bé enviar un correu a promocioeconomica@tordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES