IniciAppTordera recapta 2318,61€ per La Marató de TV3

Tordera recapta 2318,61€ per La Marató de TV3

Foto: Foto Club Tordera

Un any més, el municipi torderenc es bolca en la causa solidària de la Marató de TV3. Tordera ha aportat un total de 2318,61 euros durant l’edició del 2021, la qual està dedicada a la salut mental. En un primer recompte, el consistori ha fet pública la recaptació aconseguida durant aquest diumenge a les parades del mercat solidari. Aquest mercat el realitzen les entitats del poble i Ràdio Tordera, entre d’altres, que són partícips d’aquesta xifra recaptada al municipi. A aquestes dades encara falta afegir-hi la recaptació feta en activitats. N’és un exemple el festival de patinatge pel Club Patí Tordera.

Des del voluntariat de Tordera, Domi Lorenzo explica com es va viure el matí al mercat.

marato 1

FotoClub Tordera està venent calendaris del 2022 per recollir fons per la Marató. De la jornada de diumenge en parlava Xavier Llop, president de l’entitat.

marato 2

Els calendaris encara es poden adquirir contactant amb Fotoclub Tordera.

El regidor Josep Llorens ha fet també un balanç general de tota la preparació d’activitats i la participació aconseguida.

marató 3

El marcador total va augmentar fins als més de 9 milions d’euros. El telèfon per fer donacions ja s’ha desactivat i a partir d’ara es podran fer a través des del banc o directament per internet.

ÚLTIMES NOTÍCIES