IniciAppEls equips torderencs tanquen l’any amb bons resultats

Els equips torderencs tanquen l’any amb bons resultats

Les victòries tant del CEEB Tordera femení com el masculí deixen els dos equips del bàsquet en la part alta de les seves respectives competicions. Per la seva part, el CFTordera aconsegueix suma un punt en un camp difícil i l’únic conjunt que no va poder disputar l’últim partit de l’any va ser el CPTordera per motius sanitaris relacionats amb la COVID-19.

Dissabte a la tarda el sènior femení del CEEB Tordera va aconseguir la victòria fora de casa a la pista del Safa Claror per (66-73) en un partit frenètic. Les noies acaben l’any amb bones sensacions a la Copa Catalunya i segones a la classificació. Amb victòria també tanca l’any el sènior masculí a la segona catalana de bàsquet després de guanyar al Nou Claudes Club de Basquet per 72 a 65.

El CPTordera jugava al pavelló Parroquial contra el CH Mataró, però finalment el partit es va ajornar per motius sanitaris relacionats amb la COVID-19. L’equip, amb aquest partit menys respecte la resta d’equips i a falta de saber quan es podrà jugar aquest enfrontament, se situa segon a la classificació de l’OK Lliga Plata Nord.

Diumenge al migdia, el CFTordera va disputar el derbi contra el Cal a Guidó amb l’objectiu de mantenir la ratxa positiva amb la qual va començar la segona volta. Els groc i vermells van fer un bon partit per tancar el 2021 sumant un punt (1-1) i afrontar l’any que entra amb bons ulls.

ÚLTIMES NOTÍCIES