IniciAppL'important augment de casos de Covid a Tordera obliga al Cap a...

L’important augment de casos de Covid a Tordera obliga al Cap a prendre mesures

Segons dades del Departament de Salut durant la darrera setmana s’han registrat a Tordera 59 nous casos de Covid, més del doble que la setmana passada, un important augment que situen el risc de rebrot en 1.218,36 i una taxa de reproducció de 2,66.

Leonardo Heredia, director del cap de Tordera confirma el gran nombre de casos en els darrers dies.

Heredia augment casos exponencial

Davant d’aquesta situació i de la previsió de que empitjori la situació epidemiològica el centre d’atenció primària torderenc activa un protocol de ralentització de la seva activitat.

Heredia fase de mitigacio

El director del Cap insisteix en les mesures de seguretat encara que s’estigui vacunat

Heredia recordatori normes de seguretat

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 70 persones, 6 més que el dilluns 13 de desembre. Actualment hi ha 39 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, 14 dels quals es troben a hospitalització d’aguts i 25 a hospitalització sociosanitària, i 31 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 nous casos, 6 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 4 defuncions.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte, s’han comptabilitzat 10 nous ingressos i s’han registrat 7 altes, 1 de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i una és un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingressat al centre, i 1 defunció.

Segons el Departament de Salut no hi ha en aquests moments cap grup escolar confinat en cap de les escoles de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES