IniciAppEl CPTordera es juga el liderat al Parroquial i la resta de...

El CPTordera es juga el liderat al Parroquial i la resta de conjunts acomiadaran l’any a domicili

Demà dissabte a les 19:30h el Parroquial acollirà el derbi maresmenc contra el CH Mataró. En joc, el liderat del grup a l’OK Lliga Plata Nord amb l’oportunitat del CPTordera de poder acomiadar el 2021 com a primer classificat. L’enfrontament es podrà viure en directe per Ràdio Tordera i també pel canal de Youtube.

El sènior femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya visita la pista Bàsquet Safa Claror amb l’objectiu de mantenir la bona ratxa de resultats. El duel començarà a les 18:00h de la tarda i es podrà seguir a través del segon canal de Youtube.

El diumenge també tindrem un altre derbi. A la segona catalana, el CFTordera voldrà sumar la primera victòria a domicili per tancar l’any. Després de guanyar la setmana passada, visiten el camp del Ca la Guidó de Blanes. El partit començarà a les 12:00h i també es podrà viure per Ràdio Tordera i el canal de Youtube habitual.

El sènior masculí del CEEB Tordera jugarà al pavelló dels Països Catalans, dissabte a les 17:00h de la tarda contra el Nou Caules de Vidreres. A la primera divisió catalana de futbol sala, el Futsal Tordera jugarà també a casa, el dissabte a les 19:0h contra el Quart i l’Athletic Club Tordera Parc de segona, jugarà diumenge a les 13:30h reben la visita del Fumulus Team Palamós, club futbol “a”.

ÚLTIMES NOTÍCIES