IniciAppEl CFTordera suma la primera victòria, el CPTordera es col·loca líder i...

El CFTordera suma la primera victòria, el CPTordera es col·loca líder i el CEEB Femení invicte a casa

Bones sensacions en aquesta penúltima jornada esportiva pels primers equips torderencs del 2021. Comencem repassant el resultat més destacable del cap de setmana amb el CPTordera com a protagonista.

Gran derbi maresmenc dels torderencs ahir migdia en el Parroquial. Duel directe entre dos conjunts que arribaven amb els mateixos punts. Després d’un gran inici dels locals en aconseguir el 3-0, l’Arenys de Munt es va veure superat en bona part de la primera part. A la represa, la dinàmica va canviar i els visitants es van fer forts i gràcies a la distància del marcador, el Tordera va imposar-se per 7-4. Amb aquest triomf, els grocs i vermells s’han instal·lat a la primera posició de l’OK Lliga Plata Nord.

Les noies del CEEB Tordera de Copa Catalunya acomiaden el pavelló dels Països Catalans com invictes, a casa, en aquesta temporada 21-22. El dissabte vespre van poder sumar una nova victòria contra el CB Granollers 1 per 87-68. L’altra cara de la moneda la va patir el sènior masculí de segona catalana, en perdre a la pista del FD Cassanenc per 73-68.

Després de 12 jornades el primer equip del CFTordera va sumar la primera victòria del curs. Han hagut d’esperar al primer partit de la segona volta per sumar els primers tres punts en un partit boig on anaven dominant per 3-0.
Finalment, el Begur va retallar distàncies, però gràcies a un gran Arnau Pedemont amb tres gols va acabar decantant la balança amb el 4-3 definitiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES