IniciAppUna trentena de parades participen demà a la fira de Nadal de...

Una trentena de parades participen demà a la fira de Nadal de Tordera

Tordera acollirà el proper 11 de desembre de 10:00h a 20:00h a la plaça de l’ajuntament i els carrers de Ciutadans i de Sant Ramon una nova edició de la Fira de Nadal.

L’objectiu de la iniciativa és atraure nous visitants al nostre municipi, recuperar i dinamitzar el nucli històric i que els torderencs i torderenques surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc a casa seva.

Donat l’èxit de les anteriors edicions, la Fira de Nadal seguirà comptant amb diverses activitats de lleure, especialment, adreçades al públic familiar.

Els productes que es posaran a la venda i que podreu trobar a la fira seran d’artesania, productes de decoració nadalenca, tions, productes de regal i productes d’alimentació nadalenca envasada. Ho explica la regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero.

fira nadal

Per participar en les activitats proposades cal fer inscripció prèvia a promocioeconomica@tordera.cat. Consulteu totes les activitats que es faran al llarg del dia en el següent cartell, en que veureu hora i lloc de tots els tallers i actes que es porten a terme en aquest dia especial: 

ÚLTIMES NOTÍCIES