IniciAppEl Copa del CEEB, CFTordera i el CPTordera juguen a casa

El Copa del CEEB, CFTordera i el CPTordera juguen a casa

Aquesta setmana retorna la normalitat competitiva després de l’aturada del pont, exceptuant l’hoquei patins que continua sense aturar-se fins a finals d’any.

El CFTordera serà qui obrirà la llauna al municipal d’esports. Comença la segona volta amb el repte de sumar la primera victòria de la temporada. Reben la visita del Begur a les 16:00h i el partit es podrà seguir en directe per la ràdio i youtube.

A les 17:00h el sènior masculí del CEEB Tordera voldrà mantenir la seva línia ascendent de resultats visitant la pista del FD Cassanenc dins de la fase regular de la segona catalana.

El pavelló dels Països Catalans serà el torn del copa femenina del CEEB Tordera a les 19:00h. Elles també comencen la segona volta davant el Granollers amb l’objectiu de continuar invictes a casa del que portem de curs. Aquest enfrontament també es podrà seguir per la ràdio i segon canal de Youtube de l’emissora.

El CPTordera lluitarà per sumar la tercera victòria consecutiva. El primer derbi en dues setmanes, contra l’Arenys de Munt, atenció amb canvi de dia i horari; diumenge a les 13:00h del migdia al Parroquial en aquesta jornada de l’OK Lliga Plata Nord. El duel es podrà viure pel 107.1FM i via Youtube principal.

Per tancar el cap de setmana també tindrem futbol sala. El Futsal Tordera de primera divisió es desplaça fins a la pista del Blanesport diumenge a les 16:00h de la tarda i a la segona divisió, l’Athletic Club Tordera Parc també jugarà fora a la pista del Maçanet a les 20:00h del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES