IniciAppAquest diumenge 12 de desembre arriba la III Marxa Solidària per la...

Aquest diumenge 12 de desembre arriba la III Marxa Solidària per la Marató de TV3 que organitza AAVV Urbanització Sant Daniel

L’associació de de veïns de la urbanització de Sant Daniel recuperen la tradicional marxa solidària per la Marató de TV3. Aquest diumenge 12 de desembre s’impulsarà la tercera edició que l’any passat es va haver d’ajornar per la situació epidemiològica que vivia el país. Comptarà amb un recorregut similar al d’anys anteriors amb 13 quilòmetres de circuit i és apte per a tothom. En Jesús Saltó president de l’associació de veïns i organitzador comentava que arriben a la cita amb molta il·lusió.

Salto marxa popular 1

Des de l’organització informen que és molt important inscriure’s amb antelació per una previsió de participants a l’activitat. En primer lloc s’ha d’enviar un correu electrònic a aavvresidencialsantdaniel@gmail.com amb els noms i cognoms dels participants i posteriorment s’ha de fer un ingrés al compte bancari de l’entitat. La participació té un preu de 5€, a mig recorregut hi haurà un avituallament i al finalitzar s’entregarà un entrepà de botifarra. Saltó descrivia com havien anat les dues últimes edicions organitzades.

Salto marxa popular 2

El divendres 10 de desembre és la data límit per apuntar-se. La sortida serà popular conjunta a partir de les 9:00h del matí.

ÚLTIMES NOTÍCIES