IniciAppLa plaça de l’ajuntament agafa aires de Nadal amb la instal·lació d’un...

La plaça de l’ajuntament agafa aires de Nadal amb la instal·lació d’un arbre, l’arribada del Tió i el pessebre al peu del campanar

La brigada d’obres i serveis està acabant de completar la decoració als carrers del municipi, que s’encendrà simbòlicament aquest divendres en un acte lúdic a la plaça.

La novetat d’aquest any és la instal·lació d’un arbre de Nadal a la plaça de l’Església i l’arribada del Tió. També els Gegants de Tordera i Associació Cultural i Recreativa Pere Cot està acabant de muntar el pessebre al peu del campanar. L’arbre instal·lat a la plaça prové d’una finca forestal gestionada sosteniblement a la zona del Montseny i, passat el Nadal, serà reutilitzat per a la creació de biomassa, afavorint així l’economia circular, evitant l’ús d’elements de plàstic i perseguint els objectius de la campanya #ResiduZero. Ens donava detalls de l’arbre de Nadal, l’Edu cap de jardineria de l’Ajuntament.

arbre nadal

Divendres, 3 de desembre tindrà lloc l‘encesa simbòlica de l’enllumenat de Nadal i de l’arbre  i una xocolatada organitzada amb el suport de la Comissió de Festes. L’acte, obert a tothom i organitzat pel Rusc i l’Ajuntament, estarà amenitzat per la música swing de nadal del Trio Cavallieri.

ÚLTIMES NOTÍCIES