IniciAppL'Ajuntament signa l'acord de compravenda del Parroquial al Bisbat de Girona

L’Ajuntament signa l’acord de compravenda del Parroquial al Bisbat de Girona

Des d’ahir dimarts 30 de novembre amb la signatura oficial per part de les diferents parts, el pavelló Parroquial ja és de titularitat municipal. El conveni de lloguer-col·laboració que hi havia fins ara amb el Bisbat de Girona, antic propietari de la instal·lació, ja havia finalitzat i des del consistori ja feia uns mesos que s’havien iniciat les negociacions oportunes per tal d’adquirir-lo. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, el provi cari del Bisbat de Girona, Mn. Joaquim Giol, i el rector de la parròquia de Tordera, Mn. Salvador Juanola van signar el preacord de compravenda acompanyats pel mateix Bisbe de Girona Francesc Pardo. Pardo, en declaracions a Ràdio Tordera, repassava la trajectòria de com havia anat el procés i valorava la voluntat feta per part del municipi de Tordera.

Pardo compra parroquial 1

El qui en el seu dia fou rector de la Parròquia de Tordera i impulsor del pavelló parroquial a Tordera, Mn. Joan Solà, amb 92 anys, expressava la seva satisfacció per l’acord i opinava que tot plegat havia d’acabar d’aquesta forma, ja que creu que ha de ser el poble “qui se’n cuidi de tot plegat”.

Sola compra parroquial 2

L’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia avançava que amb l’acord es podran començar a preparar tot un seguit de projectes necessaris que s’han d’executar en el pavelló.

Garcia compra parroquial 3

La compra s’ha tancat per un valor de 1.138.000€, assegura la continuïtat de l’activitat en aquest indret i dóna llum verda a l’ajuntament, per poder apostar a partir d’ara, en un manteniment fort i complet al Parroquial. L’acord de compravenda també recull la possibilitat que l’Ajuntament substitueixi la retribució d’una part del cost de l’equipament per un o diversos solars edificables al Bisbat i que aquest el pugui destinar a la promoció social de l’habitatge. Una part del contracte que a hores d’ara es troba en fase d’estudi sense confirmació.

ÚLTIMES NOTÍCIES