IniciAppL’Escola d’Adults Renaixença enceta un curs de tràmits telemàtics pels pares i...

L’Escola d’Adults Renaixença enceta un curs de tràmits telemàtics pels pares i mares

L’Escola d’Adults Renaixença té en marxa 6 cursos diferents durant aquest curs 2021-22. L’Escola ofereix una educació per a aquelles persones, de diferents edats, que volen tornar a estudiar.

Una de les novetats que s’ofereix aquest any és el curs de formació bàsica en tràmits telemàtics. Una col·laboració amb els cursos de primària de les escoles públiques de Tordera. Aquest curs va destinat pels pares dels alumnes. Ho detalla la professora i coordinadora, Montse Planas.

curs escola adults 1

El curs té una durada trimestral. Cada trimestre es fa en una escola diferent: el primer a la Roureda, segon Ignasi Iglesias i tercer al Serra de Miralles. Els curs són setze sessions d’una hora i mitja.

A més, l’Escola d’Adults renaixença també ofereix fins a sis cursos diferents. Distribuïts en dos blocs, els cursos es diferencien segons els que són homologats i els no homologats. Els cursos homologats que ofereix l’Escola d’Adults Renaixença permeten l’accés a grau mitjà per persones sense la secundària. Ho explica Montse Planas.

curs escola adults 2

Els cursos homologats es fan a l’aula de la biblioteca de l’Institut Lluís Companys. En el cas dels cursos no homologats, es fan a la Biblioteca de Tordera. Hi ah els cursos de Digital 1 i 2, també Català, Castellà i anglès Bàsic.

L’Escola d’Adults Renaixença es va crear l’any 1985 i, des de llavors, segueix oferint educació al servei dels alumnes de Tordera i rodalies. Les edats dels alumnes actuals són molt àmplies: d’entre 16 i 84 anys actualment. Per contactar amb l’Escola d’Adults poden anar al primer pis de la Biblioteca de Tordera, a l’aula de treball on hi ha instal·lat el seu despatx.

ÚLTIMES NOTÍCIES