IniciAppÈxit de participació i ambient en el primer 1r Cros de Tordera

Èxit de participació i ambient en el primer 1r Cros de Tordera

Foto: Gesport

El dissabte matí, la zona del darrere del Parc Prudenci Bertrana i projecte “life” va ser l’escenari del 1r Cros de Tordera inclòs dins del circuit maresmenc. Com a tercera etapa, més de 500 inscrits van participar en els diferents circuits proposats pels organitzadors. Amb una molt bona puntualita per a cada prova, els jutges de la federació catalana d’atletisme anaven donant les sortides i controlant els i les atletes amb les seves respectives posicions. Vinguts d’arreu, Badalona, Cassà, Malgrat, Mataró, Blanes, Calella, etc amb un alt nivell i també registrats per xip, buscaven aconseguir una bona posició per poder puntuar al màxim possible dins del circuit. La Noelia Pastor directora de gesport es mostrava molt satisfeta de com havia anat tot. 

 
 
Pastor a més destacava la implementació del xip en aquest tipus de proves per tal de fer un seguiment real de cada atleta. 
 
 
El regidor d’esports Pau Megias també mantenia la línia del balanç positiu i remarcava que treballen perquè el nostre municipi pugui ser un referent d’esdeveniments esportius. 
 
 
Es poden consultar totes les classificacions i resultats  en aquest enllaç: https://xipgroc.cat/ca/curses/CrosTordera2021/abs_mf/resultats
 
La propera cita del circuit maresmenc es durà a terme dimecres 8 de desembre a Malgrat de Mar.