IniciAppDetinguts a Tordera, Lloret i Blanes en una gran operació antidroga iniciada...

Detinguts a Tordera, Lloret i Blanes en una gran operació antidroga iniciada a Terol

La Policia Nacional ha desmantellat una xarxa de distribució criminal de cocaïna a gran escala a les províncies de Saragossa i Terol, i a Catalunya.

L’operació es va iniciar quan la policia va tenir coneixement d’una banda de narcotràfic que operava a Terol, formada per dominicans. Quan van avançar les investigacions, es va comprovar que estaven vinculats a una altra xarxa que s’estava investigant a Saragossa, per la qual cosa es van compartir totes les investigacions.

S’han detingut 13 persones, així com la confiscació de més d’11 quilograms de cocaïna, 9 vehicles i armes de foc simulades. Les detencions van començar el 28 d’octubre, quan es van interceptar dues furgonetes amb les quals tres membres de la banda havien recollit droga a Madrid i tornaven a Saragossa. A la part inferior d’una de les furgonetes es van trobar 11 quilos de cocaïna.

A continuació, es va procedir a la detenció de la resta de membres de l’organització, així com a dur a terme les corresponents diligències d’entrades i escorcolls en deu cases no només de Saragossa, sinó també a Blanes, Lloret de Mar i Tordera.

La investigació judicial de la investigació l’ha dut a terme el titular del Jutjat d’Instrucció número 3 de Terol, que ha decretat presó per als tretze detinguts, alguns dels quals tenen antecedents per tràfic de drogues.

ÚLTIMES NOTÍCIES