IniciAppNova jornada on el sènior masculí del CEEB Tordera és l'únic conjunt...

Nova jornada on el sènior masculí del CEEB Tordera és l’únic conjunt en aconseguir la victòria

Cap de setmana gris per la majoria de primers equips del nostre municipi, només el CEEB Tordera masculí va tornar amb els tres punts cap a casa. La jornada esportiva l’obria el sènior femení del CEEB Tordera visitant la pista de l’Hospitalet A. Les torderenques van tenir la victòria a tocar en bona part de l’enfrontament, però en els últims 8 minuts l’equip rival va remuntar i van acabar perdent per la mínima 57-53.

Qui també va sumar la segona derrota consecutiva a l’OK Lliga Plata Nord va ser el CPTordera. El primer equip d’hoquei patins va perdre a la pista del Vendrell en un partit difícil on els torderencs van començar perdent per 3-0. El CPT va aconseguir remuntar el matx i marxar al descans amb l’empat a 3. A la segona part, el Tordera no va estar encertat de cara a porteria i va acabar perdent 6-4.

El millor resultat del cap de setmana ens deixa la segona victòria consecutiva a domicili del sènior masculí del CEEB Tordera que va imposar-se al Bàsquet Vilafant per 58-76. Per contra, el CFTordera encara no sap el que és guanyar a la segona catalana de futbol després d’empatar a 1 contra el Sant Feliu de Guíxols.

El Futsal Tordera tancava la jornada ahir vespre a la pista del Vall-Llobrega CFS A on van caure clarament per 11-2 a la primera divisió de futbol sala.