IniciAppProp d’una vintena de persones participen a les classes per aprendre català...

Prop d’una vintena de persones participen a les classes per aprendre català a Tordera

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza cursos per aprendre el català. A Tordera, prop d’una vintena de persones estan cursant aquest any el bàsic 1, el primer nivell de català destinat a persones que no entenen o entenen molt poc la llengua.

Aquest curs és una eina més per permetre a les persones conèixer la llengua oficial i, d’aquesta forma, poder desenvolupar les seves habilitats socials, personals i laborals. Ho detalla la Laia Perpinyà, professora de català pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

curs catala 1

Aquest curs finalitza el mes de desembre. Però tots els interessats poden inscriure’s  ala nova edició que es farà a partir del mes de gener de l’any vinent. Les inscripcions s’obriran a partir del 10 de desembre. Perpinyà explica com s’estructura el curs de català.

curs catala 2

El curs és presencial tot i que segueix l’oferta de cursos en línia. Durant els primers mesos de l’any es farà el curs bàsic 1, el d’iniciació. Les inscripcions es poden fer telemàticament ala web del consorci per a la normalització lingüística https://inscripcions.cpnl.cat/.