IniciAppDiversos podis torderencs a la copa catalana de patinatge

Diversos podis torderencs a la copa catalana de patinatge

Aquest passat cap de setmana el municipi de Riudoms ha estat l’escenari de la copa catalana de patinatge artístic. El Club Patinatge Artístic Tordera i la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera han participat d’aquest esdeveniment en diferents categories. El dissabte dins la copa catalana júnior, la torderenca Alèxia Ginesta del CPTordera va aconseguir pujar a la segona posició del podi i proclamar-se sots campiona. La mateixa Ginesta valorava la fita sumada i donava les gràcies al cost tècnic pel suport que havia rebut.

Ginesta copa catalana 1

En aquesta mateixa categoria, la patinadora del Patinatge Artístic Tordera Clàudia del Rio va finalitzar en cinquena posició. El diumenge es va tancar la participació en categoria infantil, la patinadora del Club Patinatge Artístic Tordera Laura Moreno va proclamar-se campiona absoluta. Ella mateixa explicava per Ràdio Tordera com ho havia viscut.

Morena copa catalana 2

Les proves de patinatge continuen encara durant aquestes pròximes setmanes que serviran per anar posant el punt final el 2021.

ÚLTIMES NOTÍCIES