IniciAppAquest jornada ens deixa bones sensacions per la majoria dels primers equips...

Aquest jornada ens deixa bones sensacions per la majoria dels primers equips torderencs

El cap de setmana esportiu dels primers equips torderencs ens deixa bones vibracions en el joc malgrat que en algunes ocasions no s’hagi pogut sumar el triomf. Comencem parlant de victòries, el sènior masculí del CEEB Tordera després de dues setmanes consecutives perdent, els torderencs van imposar-se al Ripoll a domicili per 68-75. El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc de segona divisió de futbol sala també va poder sumar per la mínima 4-3 a casa contra el Jovent de Mollet.

El CFTordera es va recuperar contra qui menys opcions tenia. Amb la visita del líder de segona catalana, el UE Tossa, l’equip groc i vermell va tirar de coratge i va poder sumar un punt després d’empatar a 1 al municipal d’esports.

El sènior femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya també va enfrontar-se a les líders del seu grup, el CBF Cerdanyola. Les torderenques van arribar anar per davant en el marcador durant forces minuts, però a l´últim quart el duel es va acabar trencant i finalment derrota ajustada amb bones sensacions 62-50.

El Futsal Tordera tancava la jornada ahir vespre a la pista del EFS Palafolls van caure clarament per 9-1 a la primera divisió de futbol sala. Aquesta setmana el CPTordera descansava.

ÚLTIMES NOTÍCIES