IniciAppObertes les inscripcions per participar en el cros de Tordera

Obertes les inscripcions per participar en el cros de Tordera

El Consell Esportiu del Maresme conjuntament amb l’empresa Gesport i la col·laboració de l’Ajuntament, impulsen el primer circuit maresmenc de cros. Tordera acollirà el dissabte 20 de novembre la tercera etapa d’aquesta competició que pretén tenir una continuïtat amb la resta de poblacions participants. Ja uns anys enrere, el nostre municipi havia acollit i participat diferents formats similars als que s’impulsen novament. El regidor d’esports Pau Megias es mostrava satisfet de poder recuperar i participar d’aquest nou format.

Megias cros tordera 1

Megias detallava les categories que s’establirà durant el matí del dissabte 20 per tal de poder mantenir un ordre tant pel que fa als nivells com els circuits de la prova.

Megias cros tordera 2

En total 7 categories són les que s’estableixen en el 1r cros de Tordera. El regidor d’esports Pau Megias donava valor a la zona del Parc Prudenci Bertrana com un espai ideal que durant l’any acull diferents propostes esportives que atrauen centenars de persones.

Megias cros tordera 3

Des de Ràdio Tordera s’està preparant una cobertura especial per aquell dia que tindrà el principal objectiu d’explicar tot allò que succeeixi durant la jornada.

ÚLTIMES NOTÍCIES