IniciAppAugmenta l’atenció per la salut mental a Tordera a causa de la...

Augmenta l’atenció per la salut mental a Tordera a causa de la crisi sanitària

L’augment de l’atenció per la salut mental s’ha incrementat a Tordera. La pandèmia i la posterior crisi econòmica ha estat un dels motius principals pels quals més gent ha hagut de ser atesa pels professionals del Centre d’Atenció Primària de Tordera.

Tal com indica el director del CAP Tordera, Leonardo Heredia, detalla que la majoria de casos ha estat pel distanciament entre la gent gran i la seva família.

heredia salut mental 1

Heredia assegura que la soledat és una “Nova epidèmia que ha vingut per quedar-se” que cal tractar. És per això que el CAP Tordera disposa d’un equip de professionals per recolzar i acompanyar a totes aquelles persones que necessitin suport en aquesta matèria. A més, el centre ha incorporat recentment una nova figura per atendre a les persones de Tordera que estan soles.

heredia salut mental 2

Una iniciativa que, com ha dit Heredia, es farà en suport a entitats i associacions del municipi. Les activitats s’estan acabant de preparar i començaran durant els mesos vinents. Des del CAP es faran tallers d’ansietat, tallers de gestió emocional o d’altres trobades que ajudin a fer millorar la salut d’aquestes persones.  Per a qualsevol dubte o atenció es poden dirigir al CAP Tordera o contactar-hi al telèfon 93 764 27 90.