IniciAppLa Maria Álvarez, en Gil Berenguer i l'Anna María Yebra guanyadors de...

La Maria Álvarez, en Gil Berenguer i l’Anna María Yebra guanyadors de la XIV Raid de Tordera

Aquest dissabte el Parc Prudenci Bertrana va tornar a ser l’epicentre de les competicions de resistència de cavalls. Més d’una setantena de participants d’Argentina, Bèlgica, Brasil, Espanya, França, Gran Bretanya, Irlanda, Suïssa i Uruguai van participar de les tres curses. Pel que fa a la prova més important, la CEI3 estrelles de 160 km, la Maria Álvarez va tornar a imposar-se un cop més amb un temps de 17 hores 38 min i 20 segons. El recorregut de 120 km, Gil Berenguer amb un cronòmetre de 13 hores 42 min i 34 segons va ser el primer a arribar. I per tancar, el circuit de 100 km, l’Anna Maria Yerba amb un temps de 14 hores 57 min i 22 segons va ser la primera a arribar en aquesta prova. Fernando Carrillo president del jurat de l’esdeveniment ressaltava el Raid de Tordera com una de les proves rellevants del panorama esportiu hípic.

Carillo raid novembre 1

Carrillo comentava que l’economia dels equips i la falta d’entrenaments està retardant el ritme competitiu d’abans, malgrat això es mostrava esperançat de poder recuperar l’ambient d’abans.

Carillo raid novembre 2

Si res no fa alterar la planificació, per principis de desembre, es tornarà a celebrar una segona prova raid en el nostre municipi.