IniciAppEl sènior femení del CEEB Tordera continua invicte a casa

El sènior femení del CEEB Tordera continua invicte a casa

La victòria del CEEB Tordera femení de Copa Catalunya és el millor resultat del cap de setmana pels primers equips torderencs. La resta tot son derrotes amb gust amarg de la jornada esportiva.

Les noies torderenques rebien la visità del AB Premià que va plantar cara fins l’últim quart. Al descans el marcador reflectia màxima igualtat a 30 i fins els darrers tres minuts, gràcies a un parcial de 13-2 (tres triples consecutius) el complot global va acabar amb el 64-53. Mentrestant el sènior masculí no li van acabar d’anar bé les coses una setmana més i van caure per cinc punts de diferència 80-82 contra el Torelló.

El CFTordera segueix en caiguda lliure i malgrat els bons minuts que novament van mostrar durant bona part de partit contra el UD Cassà. La tripleta arbitral novament amb un criteri molt rigorós, l’expulsió de Pai i decisions polèmiques en el tram final de partit van fer que, sumat a l’efectivitat dels visitants, l’enfrontament acabés amb l’1-2.

El CPTordera va sumar la primera derrota de la temporada al Parroquial contra el Rochapea (Pamplona) 3-4. Un partit que el conjunt groc i vermell va dominar però no va saber acabar de gestionar en un moments claus del duel que si va saber fer el visitant. Un gran porter malgratenc Sergi Martinez sota pals va acabar d’esborrar les oportunitats de gol del Tordera.

I en futbol sala, derrotes ajustades pels dos conjunts. A la segona divisió, l’Athletic Club Tordera Parc només va perdre per 0-1 contra el Lloret Esportiu “B”. Ahir vespre tancava el cap de setmana el Futsal Tordera de primera, també van rebre el Lloret Esportiu “A” i van sumar una nova derrota per un clar 1-6.

ÚLTIMES NOTÍCIES