IniciAppEn Comú Podem presenta una moció per exigir mesures que frenin l'escalada...

En Comú Podem presenta una moció per exigir mesures que frenin l’escalada de preus de l’electricitat

El grup municipal d’En Comú Podem va presentar ahir al ple municipal una moció per exigir mesures que frenin l’escalada de preus de l’electricitat. En la proposta els comuns insten al govern de l’Estat a reestructurar l’actual model energètic definint “nous mecanismes de control públic, lliure d’oligopolis i amb un sistema de preus just, equitatiu, competitiu, sostenible ambientalment i transparent”.

També demanen ampliar la cobertura del bo social per tal de reduir la càrrega a les famílies més vulnerables en episodis d’escalada de preus com els que s’han viscut aquest estiu i li sol·liciten un fons extraordinari en favor dels ajuntaments per tal de cobrir l’increment de sol·licituds que estan rebent els serveis socials. Defensava la moció el regidor d’En Comú Podem, Salvador Giralt.

llum ECP

Els grups polítics en van posicionar a favor de la proposta, menys ciutadans que es va abstenir. Escoltem el regidor de la CUP, Oriol Serra; de Més Tordera, Xavier Pla; de Ciutadans Miriam Rocabruna; ERC amb Jordi Romaguera; pel PSC Rafa Delgado i per Junts per Tordera, Bàrbara Vergés.

llum partits

A més a més, la moció aprovada també proposa actuacions estalvi energètic en equipaments municipals i sobre els ajuts existents per fer front a la pobresa energètica, i l’estalvi i eficiència energètica.

ÚLTIMES NOTÍCIES