IniciAppAquest cap de setmana s’estrena el CPTordera i els primers equips de...

Aquest cap de setmana s’estrena el CPTordera i els primers equips de futbol sala

A partir d’aquest proper cap de setmana ja estaran en marxa totes les competicions esportives dels primers equips torderencs. Demà dissabte a les 17:00h, el sènior masculí del CEEB Tordera serà qui obrirà la jornada al pavelló dels Països Catalans. Després del triomf de la setmana passada, els torderencs voldran mantenir la ratxa contra el CB Quart a la segona catalana.

A les 18:00h el Futsal Tordera arrenca el curs visitant la pista del Riudellots en aquesta primera jornada de la primera divisió de futbol sala. Mentrestant el debut de l’Athletic Club Tordera Parc serà diumenge a les 18:00h a la pista del Sant Gregori dins la categoria de segona divisió.

El dissabte a les 19:00h tenim doble cita. Per una banda l’estrena del CPTordera a l’OK Lliga Plata nord. Visiten la pista de l’Espanyol, un rival que ja van superar durant la pretemporada. Aquest partit es podrà seguir pel canal oficial de Youtube.

L’altre partit és el del sènior femení de Copa Catalunya. Juguen al pavelló els Països Catalans i reben la visita del CB Balaguer. Aquest enfrontament també es podrà seguir en directe via Ràdio Tordera i al segon canal de Youtube.

El diumenge a les 16:30h, el CFTordera necessitat de victòries i de punts visiten el camp del Torroella amb el repte de recuperar sensacions positives després d’encaixar una dolorosa derrota contra el Farners al municipal. Aquest partit es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera i també al canal de Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES