IniciAppEl TKD+Tordera Taekwondo aconsegueix set medalles a l’Open Internacional de Benicàssim

El TKD+Tordera Taekwondo aconsegueix set medalles a l’Open Internacional de Benicàssim

Aquest passat cap de setmana tres esportistes del TKD+ Tordera van competir a l’Open Internacional de Benicàssim. Una prova que feia mesos que preparaven i que ha donat tan bons resultats pels participants torderencs. Els tres competidors han aconseguit un total de set medalles en un sol dia de competició enfrontant-se a participants de tot l’estat espanyol. L’Oscar Pavón, entrenador i responsable de l’entitat torderenca valorava el paper dels esportistes en el torneig.

Pavon open benicassim 1

Van participar en les modalitats de combat i poomsae: L’Izan Perellón es va proclamar campió de l’Open en la modalitat de combat olímpic (categoria aleví de menys de 29 kg masculí), la Paula Gómez va quedar tercera en la modalitat de combat olímpic (categoria cadet femení de menys de 41 kg), tercera en la modalitat de poomsae individual (categoria cadet femení) i tercera en la modalitat de poomsae en parella juntament amb l’Héctor Pavón, el qual també va aconseguir dues medalles de bronze més, en combat olímpic (categoria cadet masculí menys de 49 kg) i en la modalitat de poomsae individual (categoria cadet masculí). Pavón destacava positivament la nova normalitat que van poder viure durant la celebració d’aquesta competició.

Pavon open benicassim 2

Pel que fa a les competicions catalanes de Taekwondo novament  tornen a calendaritzar-se i properament s’impulsaran nous tornejos per tal de reactivar la competició entre els esportistes.

ÚLTIMES NOTÍCIES