IniciAppEls Bombers voluntaris de Tordera han fet més de 80 actuacions durant...

Els Bombers voluntaris de Tordera han fet més de 80 actuacions durant la campanya estival

Els bombers voluntaris de Tordera han actuat en més en una vuitantena de serveis contra incendis forestals arreu de Catalunya. Un cop acabada la campanya d’estiu, l’equip ha fet una valoració d’aquesta temporada irregular.

La campanya, que va començar el 15 de juny i va finalitzar el 15 de setembre, va començar amb molta activitat però va minvar gràcies a les pluges de la meitat d’estiu. Ho detalla Eduard Caimel, Cap de Bombers Voluntaris de Tordera.

balanç bombers 1

Davant d’això, Caimel destaca que les actuacions “hi ha hagut menys activitat de la que es podia esperar al principi” de temporada.

Davant la necessitat de cobrir i estar preparat per actuar, cada any els bombers voluntaris de Tordera demanen més incorporacions i reforços. Enguany, la Generalitat de Catalunya ha obert tres places pel Parc de Tordera. Eduard Caimel celebra aquesta notícia.

balanç bombers 2

L’equip espera que els tres efectius puguin estar operatius de cares a la campanya vinent.  El que és segur és que encara no hi podran ser per aquesta campanya tardor-hivern-primavera. La previsió és que hi hagi grans inundacions aquesta temporada. Caimel en fa una previsió:

balanç bombers 3

Des del cos de bombers voluntaris es demana netejar embornals, fixar elements de l’habitatge i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic. Per qualsevol emergència cal trucar al 112.

ÚLTIMES NOTÍCIES