IniciAppTordera se suma aquests dies a la Setmana Europea de l'Esport

Tordera se suma aquests dies a la Setmana Europea de l’Esport

Durant aquests dies el nostre municipi celebra la setmana europea de l’esport. Al setembre de 2015 la Comissió Europea va posar en marxa la Setmana Europea de l’Esport (SEE) amb l’objectiu de promoure l’esport i l’activitat física a tot Europa a escala nacional, regional i local, i així animar la ciutadania a adoptar un estil de vida actiu i més saludable per combatre el sedentarisme. La Setmana Europea de Esport es celebra simultàniament a tot Europa entre el 23 i el 30 de setembre, amb una àmplia gamma d’activitats i actes organitzats pels països socis, entitats regionals i locals, entitats esportives, centres educatius, universitats, empreses i centres de treball. El regidor d’esports Pau Megias explicava els principals reptes que es marquen aprofitant aquesta celebració.

Megias setmana europea 1

Per aquest motiu, la Regidoria d’Esports ha preparat diferents iniciatives per promoure l’activitat física i els hàbits saludables i que s’organitzaran les properes setmanes, d’acord amb la regidoria de Joventut. A més també s’anima la ciutadania a fer ús dels circuits esportius a l’aire lliure i les rutes pel terme municipal. Ho destacava el regidor d’Esports.

Megias setmana europea 2

En la línia de l’impuls del “workstreet out” o la pràctica de l’esport a l’aire lliure, les dues àrees municipals estant organitzant una jornada de demostració i pràctica per estrenar el nou circuit de cal·listènia al carrer Girona. Aquesta activitat tindrà lloc el proper 7 d’octubre a les 18 h i per participar-hi caldrà inscriure’s prèviament a casaldejoves@tordera.cat

Per altra banda, des del consistori també s’ha anunciat que el proper  21 de novembre Tordera participarà per primera vegada  al Circuit Maresmenc de Cros, una lliga puntuable de cros obert a tots els públics i coorganitzat amb el Consell Esportiu del Maresme i Gesport. 

ÚLTIMES NOTÍCIES