IniciAppAquest cap de setmana el CEEB Tordera organitza una nova diada del...

Aquest cap de setmana el CEEB Tordera organitza una nova diada del bàsquet

Més de 25 clubs d’arreu del territori participaran aquest proper cap de setmana en una nova edició de la diada del bàsquet que impulsa el CEEB Tordera. El pavelló dels Països Catalans acollirà els partits que enguany, es jugaran en 5 pistes simultàniament. L’estructura del cap de setmana serà la següent, dissabte jugaran els equips masculins durant tot el dia i diumenge serà el torn dels equips femenins. En aquesta nova edició, les categories participants tant d’àmbit masculí com femení seran des de Pre-mini fins a Júnior. En Marc Muñoz, un dels coordinadors de l’esdeveniment explicava com es presenta la jornada. 

Muñoz diada basquet 1

Gràcies a la bona afluència i inscripcions d’equips hi haurà dos grups separats per nivells en algunes categories. Els horaris dels enfrontaments començaran a les 9h del mati i finalitzaran a la tarda-vespre, tant dissabte com diumenge. Muñoz detallava els motius pels quals els clubs s’apunten a la diada.

Muñoz diada basquet 2

Les pistes del pavelló i les dues de l’Escola Ignasi Iglesias acolliran els diferents enfrontaments i l’entitat també realitzarà servei de bar durant el cap de setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES