IniciAppLa Festa Major de Sant Daniel concentra les activitats durant aquest dissabte

La Festa Major de Sant Daniel concentra les activitats durant aquest dissabte

festa major sant daniel 2018

L’any passat, a causa de les restriccions per la COVID-19, es va anul·lar la Festa Major de Sant Daniel. Un any després es podrà celebrar aquesta festivitat torderenca el proper dissabte 7 d’agost. Totes les activitats es faran amb restriccions i les places seran limitades tant al matí com a la nit. El president de l’associació de veïns de la urbanització de Sant Daniel, Jesús Saltó, detalla quines activitats es realitzaran al matí.

salto sant daniel 1

La Festa Major començarà, tal com ha dit el seu president, a les 10 del matí amb el concurs de dòmino per adults i el de dibuix, per qualsevol edat. Seguidament, a les 11 es farà un taller creatiu sensorial per nens de 7 a 12 anys. Es poden inscriure un màxim de 20 nens a través del telèfon de l’Associació. A la tarda es faran activitats d’aigua amb un tobogan i un lliscador, tal com explica Jesus Saltó:

salto sant daniel 2

A la Festa Major d’enguany no hi haurà sopar popular ni ball. Tot i això, s’ha organitzat un concert de música indie a les 21h de la nit i, posteriorment, a les 22h, un concert de rumba. Els dos actes musicals tenen una capacitat per a 200 persones. Durant tota la Festa Major es farà un control escrit de les persones que entrin i surtin per si hi hagués algun contagi.

ÚLTIMES NOTÍCIES