IniciAppÚltim dia per l’intercanvi solidari entre menjar i revistes de la Biblioteca...

Últim dia per l’intercanvi solidari entre menjar i revistes de la Biblioteca de Tordera

La recollida d’aliments que s’organitza des de la biblioteca de Tordera, conjuntament amb les biblioteques del Maresme, incorpora aquest any una nova dinàmica. Qui vulgui endur-se una revista nova podrà fer-ho aportant algun aliment pel Centre de Distribució d’Aliments de Tordera que dona suport a les famílies que més ho necessiten i que no tenen recursos per comprar menjar. La campanya finalitza avui. La directora de la Biblioteca, Sílvia Anfronts, explica els detalls d’aquesta caixa solidària.

biblioteca revistes

La Biblioteca te més de 90 revistes subscrites, com per exemple: el Jueves, National Geographic, Rock de Deluxe, Cosmopolitan, La Integral, Investigación i ciéncia, Men’s Health i revistes esportives, de viatges, de cuina, etc. Són revistes de qualitat i noves que qualsevol participant es pot endur si aporta algun aliment a la caixa solidària. La campanya es va començar a principis de juliol i es podran aportar aliments durant tot el mes. Segons la participació la recollida d’aliments es podrà reprendre de cara al mes de setembre.

A més a més, la Biblioteca també recull petits aparells elèctrics que no funcionin. D’aquesta manera se li pot donar un altre ús i fomentar el reciclatge.

ÚLTIMES NOTÍCIES