IniciAppMiquel Rabert i Fèlix Brunet presenten avui un taller per a infants...

Miquel Rabert i Fèlix Brunet presenten avui un taller per a infants al “Discovery Time!” de la Biblioteca

La Biblioteca de Tordera ha organitzat, durant aquest estiu, activitats de ciència i descobriment per a les famílies amb nens i nenes a partir de 4 anys. El cicle s’anomena “Discovery Time”. Aquest dijous a les 18:00h de la tarda es pot gaudir de l’últim taller de la temporada.

Miquel Rabert i Fèlix Brunet presenten “Tip i tap, contes il·lustrats”. L’obra es presenta amb dos personatges: en Tip com un gran expert explicant contes i en Tap essent el millor dibuixant del món. Aquest és un espectacle interactiu que estimula la creativitat i la imaginació dels infants.

Fa prop de 8 anys que es duu a terme el Discovery Time. La Biblioteca de Tordera ha rebut el reconeixement de la Diputació de Barcelona per aquest espai. Els tallers s’han dut  a terme els dimarts i dijous del mes de juliol, a les 18:00h, de manera totalment gratuïta. Ho detalla la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

discovery time

Avui acaba el cicle d’estiu. Per a una bona organització cal inscripció prèvia. Es pot fer directament a la Biblioteca o a través del telèfon 93 764 25 60.