IniciAppL’Hospital de Blanes restringeix les visites d’una planta en detectar positius en...

L’Hospital de Blanes restringeix les visites d’una planta en detectar positius en pacients no covid

La Corporació de Salut Maresme i la Selva ha restringit l’entrada de pacients a la 3ª planta de l’Hospital de Blanes. Segons han informat, aquesta setmana s’ha detectat 2 positius entre els pacients hospitalitzats no covid. Pacients que, al moment, han estat traslladats a la planta destinada al tracte específic del coronavirus.

Després dels dos casos positius, s’està a l’espera de més proves diagnòstiques i els resultats pertinents, per detectar si hi ha hagut més contagis a aquesta planta. A la tercera planta els ingressats provenen dels serveis de Medicina Interna i Traumatologia. Actualment, s’hi troben hospitalitzats 28 pacients, un d’ells va presentar simptomatologia de caràcter lleu compatible amb la Covid-19 aquest dilluns i arran d’aquest cas s’ha decidit cribrar a totes les persones de la planta.

Segons ha informat la Corporació, la tercera planta doncs, queda totalment aïllada i no es permetrà l’entrada d’acompanyants. En casos excepcionals serà el personal sanitari qui decidirà si es permet l’accés. A la resta de plantes de l’hospital es manté, de moment, el règim de visites d’una hora en el torn de matí de 13:00h a 14:00h. En aquest cas, es recomana que les persones que vinguin tinguin la pauta completa de vacunació per evitar el risc de contagi.