IniciAppTordera participa a una nova campanya del "Mulla't"

Tordera participa a una nova campanya del “Mulla’t”

Tordera s’adhereix un estiu més i de la mà de l’Associació de Voluntariat al “Mulla’t” per l’esclerosi múltiple.

El proper diumenge, l’Ajuntament destinarà la recaptació de les entrades de totes les piscines municipals a la Fundació Esclerosi Múltiple per a la lluita contra aquesta malaltia. Durant tot el dia. l’Associació de Voluntariat instal·larà una parada amb articles d’estiu amb motiu de la campanya. Els beneficis de la venda d’aquests productes també es destinaran a la Fundació. 

La piscina de Tordera està situada a la carretera de l’estació s/n, al bell mig de l’illa de la Tordera, al costat de les instal·lacions del camp municipal d’esports i del Parc Prudenci Bertrana. Aquest equipament disposa de tres piscines de diferents profunditats i mides, i disposa de serveis de vestidors, zona de bar i zona enjardinada. 

També és pública la piscina situada a la urbanització de Mas Móra, al carrer de l’Assutzena, a l’equipament on també hi ha el local social de la urbanització. 

Finalment, Tordera també disposa de la piscina pública a la urbanització Les Ferreres, a la carretera d’accés a la urbanització.

ÚLTIMES NOTÍCIES