IniciNoticiesCulturaAquesta nit arrenca la programació “L’altre Clavé”

Aquesta nit arrenca la programació “L’altre Clavé”

El Teatre Clavé de Tordera organitza “L’altre Clavé” una proposta cultural i musical que es tirarà endavant amb aforament limitat i mesures de seguretat. El cicle d’estiu del Teatre Clavé es durà a terme els dijous 8, 15 i 22 de juliol a les 22:00h amb tres nits centrades en la música, dansa i teatre. “L’altre Clavé” es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’altre Clavé tenen un preu de 5€ (consumició inclosa) i ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.

Aquesta nit, la primera part de l’acte estarà protagonitzat per alumnes de l’escola de música del centre de formació artística. A la segona part tindrem el concert de guitarra de Claudia i en Sergio Dorado. En parla el director del Teatre Clavé, Josep Navarro

Les entrades ja es poden comprar a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 18:00h. L’aforament és reduït i s’hauran de seguir totes les mesures de seguretat i higiene pertinents.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES