IniciAppEl torderenc David Gelmà jugarà la propera temporada al Reus Deportiu

El torderenc David Gelmà jugarà la propera temporada al Reus Deportiu

El davanter torderenc de vint-i-sis anys David Gelmà jugarà la temporada vinent a les files del Reus Esportiu. Provinent del Girona Club Hoquei, s’incorporà al conjunt del Baix Camp amb un contracte d’una temporada més una més d’opcional. En total ha registrat 34 gols en 30 partits la darrera temporada. 30 a l’OK Lliga, 3 a la Copa del Rei i 1 gol a la WS Europe Cup. En declaracions per Ràdio Tordera el mateix jugador comentava que és el pas més important dins de la seva carrera esportiva.

Gelma fitxatge reus 1

Gelmà detallava que actualment es troba en un dels moments més madurs com a jugador i intentarà estar a l’altura de l’oportunitat que se li ha presentat.

Gelma fitxatge reus 2

Reconeix que durant el curs esportiu li va arribar alguna oferta de fora de Catalunya, però quan va rebre la trucada del director esportiu del Reus, tot es va aturar i va tenir clara quina havia de ser la primera opció. Dins la carrera esportiva del torderenc ha militat al Shum Maçanet; PAS Alcoi, Follonica; Scandiano i dues etapes al Girona fins aquest darrer curs.