IniciAppL'Ajuntament opta a cinc programes de treball a través del Programa Garantia...

L’Ajuntament opta a cinc programes de treball a través del Programa Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Tordera ha presentant sol·licitud per a les  subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Amb previsió que la Generalitat pugui atorgar aquestes subvencions a l’Ajuntament, des de l’Àrea d’Inserció Laboral de Tordera, es demana a tots els joves, d’entre 16 i 29 anys que estiguin interessats en presentar-s’hi, s’inscriguin prèviament al SOC i al programa Garantia Juvenil. 

Enguany l’Ajuntament de Tordera concorre a la convocatòria de subvenció a través d’aquest 5 projectes: Reforç al departament de recursos humans; Suport a la residència can comte: Dinamització espai infantil de la Biblioteca; Suport a la brigada de jardineria i dinamitzador casal de joves.

La regidora de joventut, Bàrbara Vergés fa un balanç positiu d’anteriors edicions del programa Garantia Juvenil.

garantia juvenil

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació que té per objectiu reduir l’atur del col·lectiu de persones d’entre 16 i 29 anys mitjançant accions de formació, orientació, emprenedoria i inserció al mercat laboral. És en aquesta darrera en la que s’emmarca la contractació de joves per part de les administracions locals.

ÚLTIMES NOTÍCIES