IniciAppEl CFTordera estrenarà un torneig 5X5 per donar la benvinguda a l’estiu

El CFTordera estrenarà un torneig 5X5 per donar la benvinguda a l’estiu

El Club Futbol Tordera ja pensa amb organitzar activitats noves pels mesos d’estiu. Una de les novetats per a finals de mes es tracta d’un torneig 5X5 de les categories des de prebenjamí fins a cadet –juvenil en el cas masculí i benjamí-aleví Infantil – Cadet en el cas del femení. Els partits es disputaran en un terreny de joc i porteries de mides similars a les de pistes de futbol sala sobre gespa artificial. El màxim de jugadors/es inscrits per equip seran de 7 membres amb la condició que no podran haver-hi equips formats íntegrament per persones del mateix club. Ha d’haver-hi un mínim de dos jugadors externs. En Josep Alsina president del CFTordera explicava d’on havia sorgit la proposta. A més, aprofitaran aquesta activitat per acabar d’utilitzar la gespa actual per donar pas al canvi de la catifa verda que està previst per l’agost.

Alsina torneig 5×5 1

Alsina explicava que aquest format vol recuperar l’essència i l’ambient que es vivia amb el mític torneig de “futbito” que se celebrava tradicionalment per aquestes dates.

Alsina torneig 5×5 2

Les inscripcions es tanquen demà dimecres 23 de juny i es poden fer a través del correu electrònic clubfutboltordera14@gmail.com o bé al 937641053. El partits es jugaran a partir del 28 de juny fins al 9 de juliol de 19:00h a 22:0h de la nit.

ÚLTIMES NOTÍCIES