IniciAppEn Lluc Vilà de Vedruna i la Amal El Aouni de la...

En Lluc Vilà de Vedruna i la Amal El Aouni de la Roureda premiats en el Certamen de Lectura en Veu Alta

Dimarts es van conèixer els guanyadors del XVII Certamen de Lectura en Veu Alta. El concurs és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, l’entitat cultural que encapçala el Grup format per diferents empreses editorials, l’objectiu de les quals és promocionar la llengua i la cultura catalanes especialment mitjançant l’edició d’enciclopèdies, llibres de consulta, diccionaris, llibres infantils i juvenils, llibres de text i obres de literatura catalana i universal.

Després de passar diverses fases, dos torderencs van ser premiats en aquest certamen que participen escolars d’arreu de Catalunya. En Lluc Vilà de l’escola Vedruna en la categoria de grumets verds i la Amal El Aouni de l’Escola La Roureda en la categoria Timoners. Aquest era el moment.

lectura en veu alta

Per designar els guanyadors el jurat va observar la dicció, el ritme i la interpretació del text llegit pels nens i nenes. Ja fa 18 anys que es segueix posant valor a aquest esdeveniment, el qual no només és una activitat escolar en una mostra de lectura i expressió oral, sinó que pretén ser un espai de descoberta, un generador d’iniciatives i una proposta de creació de coneixement.

ÚLTIMES NOTÍCIES