IniciAppA Tordera ja tenim el Bosc de les escoles

A Tordera ja tenim el Bosc de les escoles

L’Ajuntament de Tordera, d’acord amb el Consell Escolar i els centres educatius del municipi, crea a partir d’aquest any el Bosc de les escoles, situat a la zona verda de Sant Andreu, entre la pista esportiva i el tanatori.

Aquesta iniciativa, emmarcada en la setmana de la Natura i la Ciència té per objectiu crear un nou espai natural amb espècies autòctones de la zona, que perduri en el temps i que serveixi de record per a tots els alumnes que finalitzen la seva etapa educativa obligatòria a Tordera.

Així, a partir d’aquest any, els alumnes de totes les aules de 4rt d’ESO de les escoles i els instituts de Tordera plantaran un arbre en aquest espai que els serveixi de record de les experiències viscudes durant l’etapa acadèmica obligatòria al municipi.

També, per fer més visible el Bosc de les escoles s’hi instal·larà un plafó informatiu sobre la iniciativa i on mitjançant un enllaç QR, es podrà consultar les promocions escolars que han participat en la plantada cada edició.

El Bosc de les escoles és una altra de les iniciatives compartides que promou l’Ajuntament d’acord amb els agents socials, des del programa transversal Tordera Educa  i que s’acorda al compliment progressiu dels objectius de l’agenda 2030. El Bosc de les escoles va de la mà d’altres projectes estratègics i mediambientals al municipi, com ara la futura creació de l’Arboretum al costat del castell medieval, la producció i instal·lació de caixes niu per afavorir la lluita biològica contra les plagues o la reducció de l’ús del plàstic als establiments comercials i equipaments municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES