IniciAppBernat Costas nomenat director general de relacions institucionals i amb el parlament...

Bernat Costas nomenat director general de relacions institucionals i amb el parlament de la Generalitat

Tal com apareix publicat  al Diari Oficial de la Generalitat, el torderenc Bernat Costas ha estat nomenat director general de relacions institucionals i amb el parlament de la Generalitat de Catalunya. Costas va ser regidor d’ERC a Tordera del 2003 al 2011 i coordinador de promoció econòmica del municipi. També va formar part de la Federació Comarcal del Maresme durant 6 anys i de la Comissió Sectorial d’Unió Europea. Actualment era director de l’oficina del vicepresident Pere Aragonès.

Bernat Costas es mostra satisfet i il·lusionat per aquesta nova etapa on podrà desenvolupar una gestió més política que fins ara.

Bernat 1

Costas explica que entre les tasques a realitzar destaca el fet de representant el govern de la Generalitat al Parlament o la gestió de les comissions bilaterals entre l’Estat i la Generalitat.

Bernat 2

Costas afirma que entre els reptes de la legislatura destaca la negociació de la possible ampliació del Prat. Respecte a les negociacions amb l’Estat assegura que estan pendents que s’executin diversos acords en matèria econòmica i de competències.

Bernat 3

El nou director general de relacions institucional i amb el parlament considera que el nou govern entre ERC i Junts neix amb més solidesa que l’anterior.

Bernat 4

Nascut a Tordera l’any 1981, Costas és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i té 4 postgraus en Desenvolupament del Comerç Urbà, en e-Govern, en Lideratge i Governança Local i en Urbanisme.

ÚLTIMES NOTÍCIES