IniciApp38 alumnes de l’institut Lluís Companys es presenten a partir d’avui a...

38 alumnes de l’institut Lluís Companys es presenten a partir d’avui a la selectivitat

38 alumnes de l’Institut Lluís Companys es presentaran a partir d’avui a la selectivitat, que es farà entre el 8 i l’11 de juny. L’institut torderenc tornarà a ser per segon cop seu de les PAU i acollirà 147 alumnes de municipis de Palafolls, Malgrat, Pineda i Tordera amb l’objectiu de mantenir la descentralització dels tribunals i reduir la mobilitat dels estudiants. Carles Carré, director de l’Institut Lluís Companys explica com organitzen aquestes proves.

selectivitat 1

La selectivitat mantindrà els canvis adoptats en la convocatòria del 2020 segons ha avançat la Secretaria d’Universitats del Departament d’Empresa i Coneixement. Per tant, els exàmens es tornaran a dividir en franges horàries i es flexibilitzaran les diferents opcions en els enunciats. La mascareta també serà obligatòria en tot moment i les aules hauran d’estar degudament ventilades.

selectivitat 2

Pel que fa a la preinscripció universitària pel curs 2021-2022 es podrà fer fins a l’1 de juliol. Els resultats de les proves estaran disponibles el 25 de juny. Les notes de tall 2021 que decidiran l’assignació de places es publicaran el 13 de juliol. La convocatòria extraordinària serà del 7 al 9 de setembre i les dates de preinscripció seran els dies 20 i 21 d’aquell mateix mes.

Des del departament d’Empresa i Coneixement també s’ha demanat als estudiants que donin positiu per coronavirus o que s’hagin de confinar que ho comuniquin tan aviat com tinguin constància. D’aquesta manera, s’avaluarà el cas i es donarà la solució perquè els alumnes puguin fer l’examen en un altre moment.

ÚLTIMES NOTÍCIES