IniciAppEl Futsal Tordera i el CFTordera “B” aconsegueixen la victòria en aquesta...

El Futsal Tordera i el CFTordera “B” aconsegueixen la victòria en aquesta jornada

Dues tardes d’esport les viscudes a través de Ràdio Tordera durant aquest passat cap de setmana. El dissabte, des del Pavelló dels Països Catalans el primer equip del Futsal Tordera va rebre la visita del Sant Gregori Almogàvers en aquesta jornada 11 de la segona divisió catalana. Els grocs i vermells van ser superiors davant d’un rival que s’estrena aquesta temporada com a projecte. Gràcies als gols de Guillem Abuin, Rafa Rodriguez, Sergi Leon (2) i Aiman Zhiri el Harrak (3) van sumar els 7 gols a 4 del complot global.

El filial del CFTordera fa una passa endavant per continuar lluitant per un possible ascens de categoria. Ahir a la tarda, el municipal d’esports va ser l’escenari del derbi contra el Ca la Guidó “b”, partit entre el tercer i el segon classificat fins al moment a la categoria de la quarta catalana. Els torderencs es van avançar ràpidament a l’electrònic en el minut 5 de la 1a part gràcies a Sergio Sánchez. I amb aquest marcador arribàvem al descans. A la represa també d’una forma ràpida arribava el segon pel Tordera de la mà de Pol Garòfano. Els blanencs al 61 aconseguirien retallar distàncies i més tard al 73 arribaria la gerra d’aigua freda al municipal amb l’empat dels de la Selva. Però al 76’ arribaria altre vegada l’alegria a les graderies gràcies a una bona centrada de l’Alex Sanchez i “Moji” remataria fins al fons de la xarxa. I el marcador ja no es tornaria a moure més amb el definitiu 3-2. Eric Pacho jugador torderenc valorava els tres punts aconseguits i donava les gràcies a l’afició.

Pacho post ca la guido

Gràcies al triomf, el Tordera “B” s’ha col·locat segon i només depèn d’ell mateix per acabar en aquesta posició o acabar de lluitar pel liderat que es troba a només quatre punts a falta de tres partits per acabar la fase regular.

ÚLTIMES NOTÍCIES