IniciAppS'obre el termini de sol·licitud d'ajudes econòmiques per als casals d'estiu i...

S’obre el termini de sol·licitud d’ajudes econòmiques per als casals d’estiu i colònies per a nens i nenes de Tordera

La regidoria de serveis socials informa que s’ha obert el termini per demanar l’ajut econòmic per als nens i nenes que vulguin participar dels casals d’estiu i/o colònies aquest estiu 2021. L’ajuda s’adreça a menors amb edats compreses entre els 3 i els 17 anys empadronats i residents a Tordera, que estiguin inscrits i realitzin un casal d’estiu i/o colònies. 

Per poder percebre l’ajut, la unitat familiar no pot superar el llindar màxim de renda establert en el Reglament municipal de prestacions econòmiques de caràcter social del Servei Bàsic d’Atenció Social de l’Ajuntament de Tordera. La regidora de serveis socials, Toñi Garcia apunta que aquestes beques s’han incorporat aquest any per ajudar en el dia a dia de les famílies.

Toñi beques casals estiu

L’import de l’ajut serà de mínim el 25% i màxim el 100% de la quota d’inscripció al casal d’estiu, i variarà en funció del nombre de setmanes d’assistència i del cost de la inscripció al casal escollit per cada menor. En aquesta ocasió, juntament amb la sol·licitud i l’autorització de consulta de dades personals a altres administracions, serà imprescindible que es presenti el pressupost de l’activitat en el moment de formalitzar la sol·licitud per l’ajut. 

El termini de la convocatòria serà del 28 de maig al 6 de setembre. 

Com a prevenció davant el coronavirus, la presentació de sol·licituds es realitzarà de forma prioritària i preferent de manera telemàtica (mitjançant el tràmit d’instància genèrica, al qual s’adjuntarà el model normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent) a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (https://www.seu-e.cat/ca/web/tordera/)

ÚLTIMES NOTÍCIES