IniciAppLa Biblioteca de Tordera organitza dissabte una sortida per observar papallones

La Biblioteca de Tordera organitza dissabte una sortida per observar papallones

La Bibilioteca de Tordera formarà part de la celebració de la Setmana de la Natura i de la Ciència i fins el 17 de juny ha organitzat diverses activitats familiars, com tallers, hores del conte i sortides emmarcades a la celebració del Dia Mundial de Medi Ambient.

L’equipament cultura també acollirà fins al 17 de Juny l’exposició La vida de l’aigua. L’exposició mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

L’exposició consta de diversos plafons on es descriu La vida de l’aigua des de dues perspectives “L’aigua a la natura” i “L’aigua a la ciutat”. També té diversos elements interactius que permeten visitar l’exposició d’una forma activa.

Es pot visitar durant l’horari d’obertura de la biblioteca.

La biblioteca de Tordera també organitza per Dissabte 5 de Juny una sortida per observar, descobrir i gaudir amb les papallones de Tordera a la Vall de Sant Tou. A càrrec de l’Escola de Natura del Corredor. El punt de trobada serà dissabte al cementiri de l’Estany, 9:30h amb una durada aproximada de l’activitat de 3 hores dirigida a un públic general i familiar. La directora de la biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons ens parla de l’activitat.

sortida papallones

Per participar a cadascuna de les activitats, caldrà inscriure’s prèviament a través de la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES