IniciAppAquest vespre la Canalla dels Maduixots tornarà als assajos

Aquest vespre la Canalla dels Maduixots tornarà als assajos

Els Castellers de l’Alt Maresme no havien tornat a assajar des del març de 2020, amb les primeres mesures de prevenció contra la pandèmia. La dificultat de mantenir la distància social i el fet que sigui una activitat que es practica en grups molt grans ha fet impossible fins ara mantenir l’activitat castellera activa. La relaxació en les mesures i l’elaboració de protocols exhaustius han permès plantejar la tornada als assajos en grups petits, de menys de 20 persones. Aquestes limitacions no fan possible encara, però, la tornada dels adults de la colla. El president dels Maduixots, l’Hèctor Montero explicava que des de ja fa uns mesos diferents sectors estan estudiant la tornada de l’activitat. De moment aprofitaran la canalla amb una primera escletxa que s’obra.

Montero tornada canalla 1

Tot i que algunes colles han començat a fer assajos amb adults en grups reduïts, els Maduixots han preferit centrar tots els esforços en la tornada dels més petits i esperar que els grups puguin ser més grans per tal que tots els adults puguin tornar a assajar junts. Montero afegia els objectius que treballaran amb la canalla durant aquestes setmanes.

Montero tornada canalla 2

Els que sí que han estat assajant intermitentment durant aquest any i ara ho tornaran a fer de forma més regular són els músics de la colla, que aprofitaran la tornada de la canalla per tornar a agafar el ritme. Els assajos per la canalla tindran llocs els divendres a partir del dia 4 de juny, a les 7 de la tarda. L’activitat tindrà lloc a l’escola Sant Jordi de Pineda de Mar, ubicació on ja assajaven els Maduixots abans de la pandèmia.

ÚLTIMES NOTÍCIES