IniciAppContinua la ratxa negativa de resultats en el tram final de temporada

Continua la ratxa negativa de resultats en el tram final de temporada

Els primers equips torderencs arriben a la recta final de curs amb derrotes en els seus resultats. La nota positiva és que cap d’ells s’està jugant cap opció per pujar o baixa de categoria.

El CEEB Tordera femení va acomiadar-se dissabte de la fase regular del campeonato de primera división nacional. Van visitar la pista del AB Premià i van caure per 83-57. Les torderenques amb un procés de readaptació, amb el repte principal de tornar a la rutina esportiva, no han guanyat cap partit dels que han jugat en aquesta competició.

El CFTordera segueix sense puntuar i ja només pensa amb la propera temporada de la segona catalana. El dissabte van visitar el camp del Cassà. El partit com en el de l’anada, va ser força igualat i el conjunt local va posar l’únic gol del partit al 75’ amb 1-0. Els torderencs afronten dos partit aquesta propera setmana contra el Blanes i ja tancaran també aquest curs excepcional.

El Futsal Tordera també va veure’s superat clarament pel Lloret Carmona “C”. Els visitants van posar la directa fins arribar al 0-6 a favor. Els torderencs van retallar distàncies però el marcador ja va tancar-se amb el 3-7 final.

ÚLTIMES NOTÍCIES