IniciAppDarrers dies d’inscripcions per al Casal d'Estiu Municipal

Darrers dies d’inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal

El Casal d’Estiu municipal és un projecte de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, amb la finalitat de promoure l’educació integral dels infants a través del lleure. Aquest es durà a terme si la situació actual d’emergència sanitària derivada de la COVID-19 ho permet.

El Casal d’estiu municipal es desenvoluparà a l’Escola Ignasi Iglesias o a les instal·lacions que designi l’Ajuntament, que es podran modificar en cas de necessitat o d’interès públic. Es realitzarà del 28 de juny al 6 d’agost i es distribuirà per setmanes, en horari de matí (9:00h a 13:00h) i/o intensiu fins les 15:30h (l’horari intensiu inclou dinar amb carmanyola a càrrec de la família de l´infant).  La presentació de sol·licituds estarà oberta fins el 21 de maig i es realitzarà de forma prioritària i preferent de manera telemàtica (mitjançant el tràmit d’instància genèrica, al qual s’adjuntarà el model normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent) a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (https://www.seu-e.cat/ca/web/tordera/).

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’àrea de Serveis Personals, ha fet un recull de l’oferta de lleure per a infants i joves per aquest estiu 2021. Bàrbara Vergés és regidora de joventut.

Barbara casals estiu

Properament s’informarà dels ajuts al pagament dels diferents casals i d’altres activitats d’estiu que coordina l’àrea de Serveis Socials de Tordera.