IniciAppL’atur baixa en una sola persona el mes d’Abril a Tordera

L’atur baixa en una sola persona el mes d’Abril a Tordera

Es manté la tendència de reducció de l’atur. Tordera té actualment 1470 persones segueixen inscrites a l’Oficina d’Ocupació de Catalunya. Aquest Abril ens deixa una persona menys a l’atur i una taxa que se situa al 19’16%.  A la resta de la comarca i a Catalunya, la xifra d’aturats s’ha reduït respecte el mes anterior.

En el cas del Maresme,  430 persones han trobat feina tot i que la xifra d’aturats supera els 30.000. 

Al territori català, la xifra cau per segon mes consecutiu i baixa del mig milió de desocupats  gràcies a les 8.715 persones que han trobat feina. Ho valora el director general de relacions laborals, Enric Vinaixa.

atur

L’aturada de les activitats econòmiques des de mitjans de març de l’any passat ha afectat especialment a les persones que ja es trobaven en situació d’atur o que van entrar-hi tot just en el moment que es va declarar la pandèmia. Respecte al mes d’abril de 2020, l’atur de llarga durada ha crescut un 154,74%.

Pel que fa a la comparativa intermensual, l’atur ha baixat en tots els grups d’edat, a excepció de les persones majors de 55 anys. També ho ha fet en els sectors econòmics de la indústria, la construcció i els serveis. En canvi, ha incrementat en l’agricultura i en el col·lectiu SOA (sense ocupació anterior).

ÚLTIMES NOTÍCIES